Planine

(VIDEO) Na Žabljaku za praznike rekordna posjećenost

Na Žabljaku turistički poslenici su zadovoljni posjetom za vrijeme novogodisnjih praznika. Direktor skijališta Savin Kuk, Milutin Tomić ne krije zadovoljstvo i ističe da su za praznike zabilježili rekordnu posjećenost.
(VIDEO) Na Žabljaku za praznike rekordna posjećenost
Infobiro/Portal AnalitikaIzvor

"Za novogodišnje praznike bilježili smo rekordnu posjećenost. Svakog dana smo imali, u toku novogodišnjih praznika, od hiljadu do hiljadu i po posjetilaca, kako skijaša tako i posjetilaca koji su koristili naše ugostiteljske objekte. To su pretežno gosti iz Crne Gore, ali imali smo goste i iz Albanije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke", kaže Milutin Tomić, direktor skijališta Savin kuk. 

"Ski centar Javorovača ovih dana bilježi dobru posjećenost. Snijega ima dovoljno. Što se tiče novogodišnjih i božićnih praznika i tu je bila dobra posjećenost, kapaciteti su bili popunjeni. Kod nas su pretežno domaći gosti i porodični ljudi. Za novogodišnje praznike tu su nam bili gosti iz Dubrovnika koji evo već petu godinu zaredom dolaze kod nas," kazao nam je Nikola Rondović menadzer skijališta Javorovača.

Nacionalni restoran Crno jezero je mjesto gdje možete tokom cijele godine probati tradicionalne specijalitete domaće kuhinje.

"Što se tiče zimske turističke sezone, mi smo maksimalno zadovoljni. Posjećenost je velika, kako za novogodišnje, tako i za božićne praznike i još uvijek imamo dosta gostiju", kaže Dragan Papić direktor restorana.

"Što se tiče prazničnih dana bila je veoma velika posjećenost i možda se čak tražilo mjesto više. Što se tiče sadašnjeg perioda, takođe smo zadovoljni posjetom", kaže Dragana Obradović menadžerka hotela Žabljak.

 

Portal Analitika