Kolaž

Isplanirajte Valentinovo u Portonovom uz posebne ponude

Ako još uvijek nemate planove za proslavu Dana zaljubljenih, odlična ideja je da ga provedete pored mora. 

Isplanirajte Valentinovo u Portonovom uz posebne ponude Foto: Portonovi
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Restorani, butici i salon ljepote u Portonovom pripremili su posebne ponude ovim povodom.

Rockfish – U novotvorenom restoranu Rockfish u okviru Portonovi Beach Club-a, za Dan zaljubljenih vas očekuju posebni meniji uz muziku uživo od 19:00. Meni za dvije osobe u ponudi je po cijeni od 75 eura do 125 eura.

NOA - Povodom Dana zaljubljenih pripremili su poseban meni koji će biti dostupan 14. februara po cijeni od 30 eura po osobi. Meni uključuje predjela za dijeljenje (dva ganga), glavno jelo i desert.

Romeo & Juliet - Za 14. februar su pripremili večeru uz posebne mesne i riblje menije i muziku uživo. Posjetioce će zabavljati Korablev bend, a cijena večere po osobi je 35 eura.

Perla Square Portonovi – Od 10. do 14. februara u restoranu Perla Square u ponudi će biti poseban meni koji uključuje predjelo, glavno jelo, dezert i čašu vina po cijeni od 25 eura po osobi.

Square - Posebni meniji za nju i njega čekaju vas u restoranu Square 14. februara. Predjelo, glavno jelo i dezert uz čašu proseka u ponudi su po cijeni od 50 eura po osobi.

Portonovi-Web-Res-4-2

Maison du Monde - Od 12. do 18. februara u restoranu se obilježava nedjelja ljubavi. Večera za dvije osobe (šatobrijan) i dvije čaše crvenog vina će tokom nedjelje biti u ponudi po cijeni od 44 eura. 

U One&Only Portonovi hotelu, takođe će biti organizovane posebne večere povodom Dana zaljubljenih. Restorani Sabia (14. februar) i Tapasake (16. februar) uz muziku uživo i posebno kreirane menije pripremili su i posebne poklone za sve goste. Cijena večere je 150 eura po paru. 

Ako vam vam je potrebna ideja za poklon, u Portonovom biste mogli pronaći baš ono što vam je potrebno.

Portonovi-Web-Res-18

MC2 Saint Barth Tenero Fashion – Butik je pripremio posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih, te ćete na cjelokupan asortiman brenda MC2 Saint Barth 13. i 14. februara imati -15% popusta. 

Tyche - U ponudi butika je veliki izbor grčkih brendova koji su prvi put objedinjeni na jednom mjestu, a trenutno nude popust na cijeli asortiman od -20% do -60%.

Salon Look by Violeta – U salonu su pripremili posebne ponude pažljivo osmišljene da osvježe izgled i pruže iskustvo ekskluzivne njege svima koji se za to odluče. Dobro poznati keratin i Hydra Wella tretmani će tako sada biti na popustu od 10%, browlift tretmane je moguće uraditi po cijeni od 50 eura, a lash extension za 35 eura. 

Do kraja februara možete uživati u posebnoj ponudi za boravak u luksuznim jednosobnim rezidencijama u Portonovom uz divna iznenađenja. Za goste su pripremili besplatnu 30-minutnu masažu, doručak na bazi švedskog stola, besplatan pristup modernoj teretani i osigurano vlastito parking mjesto. Sve usluge uključene su u početnu cijenu od samo 176 eura za noćenje za dvije osobe.

Boravak u Portonovom tokom sljedećeg vikenda upotpuniće i tradicionalni Praznik mimoze. U subotu 17. februara, tradicionalna povorka sa mažoretkama, Gradskom muzikom Herceg Novi, Mjesnom muzikom Đenović i trombonjerima proći će kroz Portonovi od 9 sati i 45 minuta.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999.

Portal Analitika