Stav

Stav

Ima nas svakakvih

Za ponašanje našeg predsjednika države, prilikom nedavne posjete Beogradu nikakav komentar, pa čak ni ton kamere nije bio potreban. Kao u nijemom filmu dovoljno je bilo posmatrati kako se on od miline prosto topi samo zato što se našao u blizini svog velikog vožda

Ima nas svakakvih Foto: UGC
Blažo SREDANOVIĆ
Blažo SREDANOVIĆAutor
Portal AnalitikaIzvor

Kad je Mujo otišao u Sarajevo da po prvi put vidi zoološki vrt najviše se zadržao kod kaveza sa majmunima. Slušao je njihovu dreku, gledao pentranje po žičanoj ogradi i vješanje čas o rep, čas o noge. A onda je Mujo sjeo na obližnju klupu, duboko uzdahnuo i onako filozofski više za sebe zaključio: Bezbeli, ima nas svakakvih.

(VIDEO) Milatović Vučiću: Ali stvarno, ono, nevjerovatno koliko puno znaš
80
(VIDEO) Milatović Vučiću: Ali stvarno, ono, nevjerovatno…
16.11.2023 20:10

Gotovo svi svjetski državnici uvijek su pod prismotrom javnosti, a najviše pažnje mediji im posvećuju prilikom posjete nekoj drugoj državi. To je prilika za satiričare i karikaturiste da istaknu ono što je nesvakidašnje i najviše interesuje gledaoce i slušaoce.

Međutim, za ponašanje našeg predsjednika države, prilikom nedavne posjete Beogradu nikakav komentar, pa čak ni ton kamere nije bio potreban. Kao u nijemom filmu dovoljno je bilo posmatrati kako se on od miline prosto topi samo zato što se našao u blizini svog velikog vožda. Gledajući tu nevjerovatnu i ogavnu poniznost, nedostojnu čak i jedne kućne pomoćnice, nijesam znao da li da se smijem ili da plačem. U tom momentu sjetio sam se jedne izjave nekadašnjeg američkog predsjednika Džonsona, kad je kazao: Od tih podrepnica očekujem ne samo da me ljube u zvjezdicu, već da stalno ponavljaju kako miriše kao ruža!

Tradicionalni beogradski dani vina i ukljeva
13
Tradicionalni beogradski dani vina i ukljeva
21.11.2023 07:00

U okviru ponašanja našeg dičnog predsjednika Jakova prema sadašnjoj Vladi u Srbiji spada i njegovo cijepanje drva ujutro i cijepanje Pokreta Evropa Sad, zajedno sa podrivanjem nedavno izabrane Vlade poslijepodne. Svim njegovim izjavama o ubrzanju ulaska Crne Gore u EU kao građanske, multietničke države i odanosti zapadnim saveznicima može se vjerovati isto toliko kao kad bi Dritan Abazović parafrazirao vladiku Danila i kazao: Oh, da mi je očima vidjeti Crna Gora izgub da namiri!

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D Damjan
23.11.2023. 11:03

Veseli se srpski rode. Ko pjeva zlo ne misli.

1
1
D Drobnjak_neregistrovani
21.11.2023. 22:11

Vicevi kao specijalno oružje. ili puzajući šovinizam.To srpski šovinisti predano rade decenijama.Od Triglava do Đevđelije su svi "glupi,naivni, nesposobni,impotentni, ludi,plašljivi"... osim Srba,pogotovo Srbijanaca. I samo su Srbi,pogotovo Srbijanci,"prepametni, vrijedni,sposobni,potentni,hrabri..." I to sve perfidno,kroz "osmeh",tj. ismijavanje. Oni smisle ,a ostali navale pripovijedati,. smijati se i nagonit vodu na Perunov žrvanj. Narode ,uozbiljite se i odgovorite vicevima o Žiki,Miki i ostalim likovima njine "Smjehotresne " agresuje.P. S. Kade je Žika otiša u Jagodinu u zoološki vrt da vidi "palmu" . Dugo je gleda pa "okrenu" Živadinku:"Živadinka, bre,nema "palma" .Izeli je neki Crveni surlaši..."

1
0
M Montenegro_neregistrovani
21.11.2023. 09:18

Živio! Sve ti ćetalo!

22
7
A Ali_neregistrovani
21.11.2023. 08:52

Jednostavno zabavno kratko i humoristično ali za nas pogubno gledati kako nam urušava kuću jedno malo nerazumno dete

27
6
P Poenam_Dei
21.11.2023. 08:23

Elegantno 🇲🇪

29
6