Sci/Tech

GLOVO, prva aplikacija putem koje može da se naruči bilo što, stigla u Crnu Goru!

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtjev, koja omogućava korisnicima da naručuju ili šalju bilo koji proizvod u okviru gradske zone odmah, poslije uspješnog starta u mnogim zemljama Evrope, počinje sa poslovanjem i u Podgorici.

GLOVO, prva aplikacija putem koje može da se naruči bilo što, stigla u Crnu Goru! Foto: Promo
Portal AnalitikaIzvor

Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava dostavu bilo čega, od hrane i namirnica iz supermarketa, poklona iz omiljenih prodavnica, cvijeća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata unutar grada. Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a građani Podgorice od sada imaju pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih mogu naručiti apsolutno sve što požele.

Ono što ovu aplikaciju čini jedinstvenom je opcija “anything” preko koje korisnici mogu naručiti dostavu skoro svega što im je u tom trenutku potrebno - pasoš ukoliko ste na aerodromu i shvatili ste da ste ga ostavili kod kuće, punjač ili telefon ako ste na sastanku, a njega ste zaboravili u kancelariji, poklon za rođendan važne osobe kojeg ste se upravo sjetili ili pak, domaći ručak koji želite da pošaljete dragoj osobi i uljepšate joj dan. 

Kompanija konstatno proširuje saradnju sa raznovrsnim partnerima uključujući restorane, supermarkete i apoteke, ali i gradove u kojima posluje, kako bi korisnici aplikacije iz mnogih gradova imali pristup najrazličitijoj ponudi i omiljenim radnjama za kupovinu. 

Visoka tehnološka razvijenost ove aplikacije, omogućava korisnicima da prate dostavu svoje narudžine na mapi grada u svakom trenutku. Naručeni proizvodi će sa lakoćom biti dostavljeni u najkraćem roku uz pomoć čuvanih Glovo dostavljača, tzv. Glovera, koji su svakodnevno u gradu spremni da “spase dan” i dostave sve što je potrebno svakom korisniku. Osim automobila, Gloveri sa karakterističnim žutim torbama koriste i bicikle i skutere kao sredstvo isporuke, po kojima su i poznati u svijetu kako bi se rasteretio gradski saobraćaj i ostvario pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine. 

Dodatna pogodnost za sve Glovo korisnike je mogućnost da zarade poseban bonus pozivanjem prijatelja u aplikaciju. Korisnici Glovo aplikacije mogu dobiti 5 EUR kredita za svakog novog prijatelja kog dovedu u aplikaciju. Da bi pozvali prijatelje i dobili 5 EUR, korisnici mogu da kliknu na ikonu poklona u gornjem desnom uglu Glovo početne stranice, dobiju svoje personalizovane kodove i podijele sa prijateljima. Nakon što njihov prijatelj koristi kod za prvo naručivanje, korisnici će dobiti 5 EUR koje mogu iskoristiti za sljedeću porudžbinu.

U skladu sa epidemiološkim uslovima, preduzete su sve mere za zaštitu bezbjednosti i zdravlja korisnika, što Glovo čini prvim izborom kada je riječ o naručivanju svega što je potrebno za sebe i sebi drage.


O kompaniji Glovo

Glovo je prva aplikacija za dostavu u više kategorija i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovana u Barseloni 2015. godine, posluje u 750 gradova u 22 zemlje, uključujući EEMEA, LATAM i Potsaharsku Afriku. Aplikacija povezuje korisnike sa restoranima, lancima prehrambenih proizvoda, apotekama i maloprodajama, a takođe uključuje i kategoriju „bilo što“ koja omogućava korisnicima da naruče šta god žele.

Za više informacija o Glovo, posjetite: http://about.glovo.com/en/

Portal Analitika