Kultura
  • Portal Analitika/
  • Kultura /
  • "Revolucija - dok mirišem baš lijepo" zaintrigirala podgoričku publiku: Prodati svi Zombijanini radovi

Prihod od prodaje biće doniran u humanitarne svrhe

"Revolucija - dok mirišem baš lijepo" zaintrigirala podgoričku publiku: Prodati svi Zombijanini radovi

Izložba ilustracija “Revolucija - dok mirišem baš lijepo” poznate vizuelne umjetnice Andrijane Vešović Zombijane, otvorena je juče u KIC-u „Budo Tomović“ u Podgorici. 

"Revolucija - dok mirišem baš lijepo" zaintrigirala podgoričku publiku: Prodati svi Zombijanini radovi Foto: KIC Budo Tomović
Portal AnalitikaIzvor

Izložba jedne od vodećih mladih umjetnica u Crnoj Gori, čije ilustracije su važan činilac savremene pop kulture, privukla je veliko interesovanje publike koja je iste večeri bila u prilici da na licu mjesta kupi neke od njih. 

Kako javljaju iz KIC-a, pored humorističkih ilustracija svakodnevnog života, radovi se najčešće tiču društveno odgovornih tema, poput mentalnog zdravlja, prava žena i rada na sebi. 

Svi radovi su po završetku izložbe prodati na aukciji, a prihod od prodaje biće doniran u humanitarne svrhe. Moderatorka licitacije bila je Adrijana Husić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.