Kultura
  • Portal Analitika/
  • Kultura /
  • “Mislim da treba da razgovaramo” večeras u Podgorici: Priča o ljudskosti, intimi i smislu života

Komad će biti izveden u Velikoj sali KIC-a

“Mislim da treba da razgovaramo” večeras u Podgorici: Priča o ljudskosti, intimi i smislu života

U predstavi Danila Marunovića nema ništa digitalno. Sve je pozorišno. Sve je istinito. 

“Mislim da treba da razgovaramo” večeras u Podgorici: Priča o ljudskosti, intimi i smislu života Foto: Gradsko pozorište/Duško Miljanić
Portal AnalitikaIzvor

Predstava ,,Mislim da treba da razgovaramo” produkcija Gradskog pozorišta biće izvedena večeras u Velikoj Sali KIC-a ,,Budo Tomović” sa početkom u 20 časova.

Predstava je nastala po motivima djela Ingmara Bergmana. Tekst je napisala Dragana Tripković, a režirao Danilo Marunović.

Predstava govori o ljudskosti, intimi i smislu života. Pruža otpor otuđenju, odljuđenju i ide u susret potrebi da se ispliva sa dna digitalnog bazena, gdje je čovjek najmanja jedinica mjere.

“Pred vama su glumci, u totalnom umijeću svog zanata, kao dokaz da je smisao sam život, umjetnost, da su smisao djeca i ljubav. U ovoj predstavi nema ništa digitalno. Sve je pozorišno. Sve je istinito! I zato „Mislim da treba da razgovaramo”, kazali su iz Gradskog pozorišta.

U predstavi igraju: Milivoje Obradović, Vanja Jovićević, Miloš Pejović, Jelena Nenezić, Ivona Čović Jaćimović i Pavle Popović

Scenografiju potpisuje Smiljka Šeparović-Radonjić, kostimografiju je uradila Adrijana Pajić, a izbor muzike Danilo Marunović.

Portal Analitika