Kultura
  • Portal Analitika/
  • Kultura /
  • Jesmo li imali vanserijske talente i koliko njih se probilo do zvijezda: O rok muzici u Crnoj Gori u četvrtak u KIC-u

Postoji li autentična autorska muzika kod nas

Jesmo li imali vanserijske talente i koliko njih se probilo do zvijezda: O rok muzici u Crnoj Gori u četvrtak u KIC-u

Književno veče “Rok muzika u Crnoj Gori” biće održano u četvrtak, 5.oktobra, u Multimedijalnj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

Jesmo li imali vanserijske talente i koliko njih se probilo do zvijezda: O rok muzici u Crnoj Gori u četvrtak u KIC-u Foto: KIC Budo Tomović
Portal AnalitikaIzvor

Postoji li autentična autorska muzika kod nas? Da li je Crna Gora imala vanserijske talente i koliko njih se probilo do zvijezda? Kakva je bila naša pozicija na muzičkoj sceni u velikoj SFRJ? Ima li dokumentovane i arhivirane građe o našim muzičarima i njihovim uspjesima? 

O ovim i mnogim drugim temama sa Željkom Milovićem crnogorskim novinarom i publicistom, ali i autorom jedine muzičke enciklopedije kod nas "Crnogorska pop-rock muzika 1954-1991" razgovaraće Damir Murseljević i Boris Burić iz NVO “Montenegro Records”. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.