Stav

Jahović: Vučiću da li Crna Gora nasrće na Srbiju, otima njenu imovinu, negira njeno postojanje, identitet ...

Brutalni napadi i nasrtaji od strane visokih zvaničnika neprijateljske Srbije upićenih ka Crnoj Gori ne jenjavaju. Posljednji u nizu je izjava srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića , koji je kazao da je u Crnoj Gori do skoro bilo sve zabranjeno bez vazduh, optužujući da je u našoj domovini rasplamsana antisrpska histerija i crnogorski nacionalizam.

Jahović: Vučiću da li Crna Gora nasrće na Srbiju, otima njenu imovinu, negira njeno postojanje, identitet  ... Foto: skala radio
Mirsad Jahović
Mirsad JahovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

Na ovo ne mogasmo ostati nijemi , već Vučiću poznatom mirnodopcu čija je uloga u ratovima u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu dobro poznata, moramo odgovoriti. Usudi se ta fukara , čije su ruke krvave do lakata krvlju nevinih žrtava na prostoru bivše Jugoslavije , da pod parolom ugroženosti Srba nasrće na Crnu Goru.

Namjere su mu jasne- nestanak crne Gore i Crnogoraca, otimanje imovine i naravno prolivanje crnogorske krvi jer je ta zvijer još žedna krvoprolića. Usudi se taj zlotvor , koji bi morao biti trajno zatvoren u duševnoj bolnici , jer njegovi postupci i ponašanje pokazuju ozbiljno mentalno oboljenje da govori o antisrpskoj histeriji i crnogorskom nacionalizmu , a sve kako bi pokušao da prikrije anticrnogorsku histeriju i zločine koji su počinjeni i koji će strahujemo biti ponovljeni od srpskih zvijeri. Vučiću da li Crna Gora nasrće na Srbiju , otima njenu imovinu, negira njeno postojanje, identitet ( ovo bi lako mogli), prisvaja njena obilježja dinastije, vladare,kulturnu baštinu...ili je obrnuto. Govore li Crnogorci da su Srbi komunistička kopilad, rezultat genetskog inženjeringa i sl., ili je obrnuto.

Prijete li Crnogorci da Srba neće biti ako se ne budu izjašnjavali kao Crnogorci, ili je obrnuto. Prijete li po društvenim mrežama Crnogorci Srbima da će osloboditi crnogorsku Šumadiju , Vojvodinu, ili je obrnuto. Oslobađaše li Crnogorci Srbiju tako što naoružani do zuba upanuše u Srbiju i ubijaše, pališe, pljačkaše, zlostavljaše, ili je obrnuto.

Postavljaše li Turci naše Vladike na Cetinje ili pak srpske. Držaše li ostupnicu Srbi Crnogorcima u Prvom svjetskom ratu , kada su pred 10 hiljada Austro-Ugara bježali preko Albanije ka Grčkoj svi na čelu sa kraljem ostavljajući samo žene i nejač , ili bješe obrnuto. Jasno je nama Vučiću da ste vi narod bez istorije i korijena, sposobni samo za mržnju i genocid , pa da bi prikrili svoje istorijske poraze i komplekse zbog toga prisvajate sve od svojih susjeda.

Ali znaj zlotvore, da su mnogo jači lomili zube udarajući na Crnu Goru, a mi ti nesoju poručujemo da ćete vi slomiti glavu.Ovim putem se obraćamo i građanima Crne Gore da u ovoj borbi mogu računati kao i vazda na svoju dijasporu koja je spremna da pomogne na svaki način da se jednom za vazda trajno pobijedi velikosrpski nacionalizam i zločinačka politika Beograda , koji su bili i ostali najveći crnogorski zlotvori. Iskazujemo i razočaranost predhodnim režimom , na čijem je čelu bio DPS zbog suviše blage i zakašnjele reakcije na nasrtaje fukare iz SPC i beogradskog režima. Ali i zbog neprimjerenog odnosa ka svojoj dijaspori.

Dopisnik Skala radija iz USA , Mirsad Jahović

Portal Analitika