Kultura

Predavačice Sandra Vujović i Nataša Kraljević

Bunt Scena: Radionice za kreativce od sjutra u Podgorici

Radionica iz marketinga, kreativne ekonomije i preduzetništva biće održana 11. decembar, dok će radionica za izradu projektnih ideja za konkurse Ministarstva kulture biti organizovana dan kasnije

Bunt Scena: Radionice za kreativce od sjutra u Podgorici Foto: BUNT SCENA
Portal AnalitikaIzvor

NVO Nezavisna teatarska scena BUNT 11. i 12. decembra, u Multimedijalnoj sali KIC-a „Budo Tomović“ od 10 do 15 časova, organizuje dvodnevne edukativne radionice iz oblasti umjetnosti i biznisa – preduzetništva, koje su dio projekta ARTBIZ.

Radionica iz marketinga, kreativne ekonomije i preduzetništva biće održana sjutra, dok će radionica za umjetnike/ce za izradu projektnih ideja za konkurse Ministarstva kulture biti organizovana dan kasnije. Predavačice su Sandra Vujović i Nataša Kraljević.

Nataša Kraljević je predsjednica ITI Centra Montenegro, savjetnica za međunarodnu i među-univerzitetsku saradnju na Univerzitetu „Mediteran“ i predavačica na Fakultetu vizuelnih umjetnosti.

Sandra Vujović je dramska književnica i aktivistkinja u neprestanoj borbi za rodnu ravnopravnost, ljudska prava, zaštitu životinja, prirode i kulturne baštine.

Podsjetimo, projekat ARTBIZ pruža mladim umjetnicima znanje koje će im pomoći u prevazilaženju poteškoća u pronalaženju zaposlenja tako što će, kroz edukativni proces, kod njih razvijati preduzetnički duh, pružiti im neophodne informacije irazvijati vještine kojima će moći svoj talenat i kreativnost da pretvore u svoj sopstveni uspješni biznis, a istovremeno lokalnoj zajednici doprinijeti kroz nove kulturne sadržaje u vidu umjetničke ponude koju mladi autori mogu da kreiraju.

Portal Analitika