Kolaž

A da vi rečem ...


Dva čovjeka, dvije vizije, zajednička misija – Igor i Vlado svakog ponedjeljka nude svoje dileme stavove, lične priče

A da vi rečem ...
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Portal AnalitikaIzvor

U svom predstavljanju  kažu da je Podcast njihov pokušaj - Igora Majera, organizatora sportskih događaja i Vlada Perovića, Ivinog tate - da izliječe zajedničku hiperaktivnost terapeutskim ''dušenjem'' u satnom terminu jednom nedjeljno.

Dalje navode: “Naša ideja je da pokušamo da vam pričamo o stvarima koje nas zanimaju, a kako nemamo baš ista mišljenja na iste teme, vjerujemo da će svi da vole Igora, a ovi ostali da vole mene. Isto tako, želimo da vam stavimo do znanja da ako mi možemo, svi možete.

Kum podcasta je Ivan Zeljković, inicijator Igor Majer, a kako sam ja upao među velikane ostaće urbana legenda. U svakom slučaju, naše je da pričamo, vaše je da nas poslušate i da možda sugerišete teme, da komentarišete, ali nemojte mnogo, jer smo se dogovorili da ja moram da blokiram ljude i brišem komentare” – navodi Vlado Perović u najavljujući prvu epizodu Podkasta.

Svaka od tema je za sebe zanimljiva, razgovori neposredni i iskreni, tako da poželite da učestvujete.

Najnovija epizoda, peta po redu inspirisana je pjesmom Nije život jedna žena, a tu je i aktuelna priča o posljedicama navijačkih uvreda, o rasizmu u Crnogoraca: Gdje završava ljubav, gdje počinje interesna zona, da li je brak prevaziđen ili smo ga prerasli, da li smo rasisti ili smo samo glupi, odgovore na ova, ali i neka nenormalnija pitanja ...

 

Svoj projekat su prezentirali i na FB stranici,  evo ukratko o čemu su u prethodnim epizodama razgovarali.

Tema prve epizode je volontiranje, ide brzo Ocean Lava Montenegro 2019, Igorovo sportsko čedo, pa je ovo njihov zajednički pokušaj da se zahvale ljudima koji su pomogli ovaj događaj u prethodnim godinama svojim prisustvom, stiskom šake, aplauzom, ponuđenom čašom vode, kiflicama, čorbama, fizičkim i umnim radom.

Teme druge epizode su dileme - Odakle ljudima hrabrost da govore pred drugima? Da li se spremati za scenu?

U trećoj epizodi pričaju o Montenegro Business Run, Pop Rock, patreon.com i ostalo

Četvrta epizoda je posvećena utiscima iz Amsterdama: Legalizacija Prostitucije u CG, Roditeljstvo, Nagradna Igra...

I poručuju: Moramo da vam priznamo da smo uvijek nestrpljivi da saznamo vaše komentare!

Svaku novu epizodu možete pratiti od narednog ponedjeljka na Portalu Analitika kao i na platformi SoundCloud Igor i Vlado Podcast

 

 

perast

 

Portal Analitika