Sjutra prezentacija Agrobudžeta ribarima u Ulcinju i Baru

Predstavnici Direktorata za ribarstvo Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja predstaviće Agrobudžet za 2019. godinu i raspisane javne pozive za modernizaciju profesionalne ribolovne flote sjutra u Ulcinju i Baru, najavljeno je iz resornog ministarstva.  
Sjutra prezentacija Agrobudžeta ribarima u Ulcinju i Baru
Portal AnalitikaIzvor

Agrobudžet, javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne flote za ulov demerzalnih resursa, javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne flote za ulov pelagičnih resursa i javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju profesionalne flote u malom privrednom ribolovu za plovila do 10 m dužine biće predstavljeni u maloj sali Opštine Ulcinj sa početkom u 10 sati i maloj Sali Opštine Bar sa početkom u 13:30 sati. 

Kako je najavljeno, profesionalnim ribarima i zainteresovanim stranama biće predstavljene mjere podrške Agrobudžeta, način i dinamika njihove realizacije, kao i kriterijumi prihvatljivosti. 

„Pozivamo sve zainteresovane profesionalne ribare da prisustvuju prezentaciji i uzmu aktivno učešće sa svojim sugestijama i komentarima“, ističe se u najavi ministarstva. 
 

Portal Analitika