Scena

Još jedna "Istraga" u CNP-u

Komad „Istraga“ Aleksandra Radunovića u adaptaciji i režiji Stefana Sablića, biće sjutra igrana na Velikoj sceni CNP-a od 20 časova.
Još jedna "Istraga" u CNP-u
Portal AnalitikaIzvor

Uloge tumače: Dušan Kovačević, Srđan Grahovac, Danilo Čelebić, Nikola Perišić, Stevan Radusinović, Aleksandar Gavranić, Ana Vučković, Marko Todorović, Gojko Burzanović, Omar Bajramspahić i Vule Marković. Na sceni su još: Vukan Pejović, Milica Šćepanović, Vanja Jovićević, Anđela Radović, Marija Đurić, Marija Labudović , Jelena Đukić i Pavle Popović, te djeca: Lena Bošković i Petra Đurišić.

- Mislim da predstava dobro komunicira s publikom i nadam se da će dugo biti na repertoaru. Publika je vidjela kao neku komediju, s tim što tu ima dramskih, pa i melodramskih momenata... To je sve satira, ali mislim da sam uspio da prepoznam poetiku pisca. Što se tiče glumaca, želio sam da to sve budu mladi ljudi, na neki način – ljudi bez godina, vršnjaci. Mislim da smo s njima uspjeli da dođemo do dobrih kreativnih rezultata – kazao je reditelj Sablić nakon premijernog izvođenja.

K.J.

Portal Analitika