Scena

Dva termina "Post scriptuma" na Velikoj sceni

Izvor

Osim adaptacije i režije, Đukić je osmislila scenu i kostime, video art potpisuje slikar Nikola Simanić, dizajn zvuka Zoran Jerković, muzičke aranžmane i transkripcije uradila je Vjera Nikolić, koreografiju Tamara Vujošević – Mandić, a muziku su izabarli Nikolić, Đukić i Jerković.

Uloge na sceni tumače Varja Đukić, Miloš Marijan, Milorad Radović, Staša Jovović i Ema Vuković, kao i djeca Dejan Baletić, Balša Baletić i Vasilije Minić.

U audio zapisu za „Post scriptum“ tekst još interpretiraju Predrag Ejdus, Branimir Popović, Kozma Prelević, Marko Šušić, Dejan Đonović, Dragoljub - Čarli Ilić, Ištvan Mesaroš, Barnabas Horanji, Đorđi Orsos, Josef Gali, Gergelji Aniko, kao i Kolin Bjork, Vanja Madžgalj, Oksana Sljusarenko, Ilan Lazarević i Nataša Bećirović.

Video montažu uradio je Igor Bakić, video operater je Goran Brnović, a ton majstor-snimatelj Mihailo Radonjić. Izvršna producentkinja predstave je Andrijana Maliković, organizator Duško Zaganjor i inspicijent Damjan Šuškavčević.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.