Scena

„Jaja“ ponovo u CNP-u

Izvor

Pred podgoričkom publikom „Jaja“ će izvesti: Nada Vukčević, Dušan Kovačević, Olivera Vuković, Tijana Bjelica, Radmila Božović, Kristina Stevović, Julija Milačić, Gojko Burzanović, Žaklina Oštir, Žana Gardašević – Bulatović, Tanja Torbica, Gordana Marković, Jelena MinićJadranka Mamić.

Tekst je dramaturški obradio Veselin Radunović, uz asistenciju Stele Mišković, muziku potpisuje Žarko Mirković, scenski pokret i koreografiju Tamara Vujošević  - Mandić, scenografiju je uradio Milija Pavićević, a kostime Natalija Vujošević.

- Prije Drugog svjetskog rata, britanska spisateljica Virdžinija Vulf je zapisala da je muškarcima potrebno naći novo zanimanje, da bi ušli u novu sferu razvoja i distancirali se od ratnika u sebi. Kad je Balkan u pitanju to vrijeme je upravo – sada – koazao je reditelj povodom “Jaja”.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.