Scena

"Revizor" na Velikoj sceni CNP-a

Izvor

U predstavi igraju Srđa Grahovac, Branimir Popović, Žaklina Oštir, Branka Otašević, Simo Trebješanin, Dejan Ivanić, Danilo Čelebić, Slobodan Marunović, Mišo Obradović i Gojko Burzanović.

Adaptaciju i dramatizaciju uradila je Žanina Mirčevska, kostime uradila Jelena Stokuća, scenografiju Darko Nedeljković, koreografiju je osmislila Tamara Vujošević - Mandić, dok je muziku birao sam reditelj.

- Danas je korupcija više od prekršaja, to je društveni fenomen posebno zanimljiv. Moglo bi se reći, korupcija je uslov uspješnog biznisa, života. Ovo scensko tumačenje Gogolja potencira reviziju kao društvenu mimikriju, a korupciju kao vječnu igru koja traje i ne da se zaustaviti... Sve se vrti u krug – zapisao je Mićunović o svom „Revizoru“.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.