Scena

TBOK na sceni "Zetskog doma"

Nova Pozorišna (e)misija u izvođenju The Books of Knjige na programu je večeras u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“ od 20 časova.
TBOK na sceni "Zetskog doma"
Portal AnalitikaIzvor

Njen naziv je „Na mostu sam, taksi lahko sviri“, a izvodiće članovi TBOK Aleksandar Radunović Popaj, Goran Vujović, Zoran Marković Zonjo i Veselin Gajović Gajo.

- Večeri tokom kojih će nastupati TBOK zamišljene su kao okrugli stolovi u čijem bi prvom dijelu o temi koja je planirana za to veče govorili članovi TBOK. Uslijedio bi dio u kome bi se u raspravu uključila i publika, bilo postavljanjem pitanja, bilo učestvovanjem u raspravi. Realizacija koncepta počivaće na interaktivnoj komunikaciji koja će biti obojena crno-humornim notama ali će se svakom segmentu projekta, tj. svakoj posebnoj temi pristupiti na način što će se realizatori ozbiljno pripremiti obuhvatajući veliki broj aspekata u pristupu problemu o kojem se govori - sociološki, kulturološki, psihološki , filozofski, ekonomski i mnogi drugi aspekti života u Crnoj Gori i u okruženju - ističu iz „Zetskog doma“ o konceptu ovoj projekta.

K.J.

Portal Analitika