Scena

Promocija knjige Branke Bogavac Le Comte u Budvi

Knjiga Branke Bogavac Le Comte „Od beznađa do nade - Razgovori u Parizu“ biće večeras promovisana uz druge naslove ove autorke u Hali I Jadranskog sajma u Budvi od 20 časova.
Promocija knjige Branke Bogavac Le Comte u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Razgovor će voditi glavna i odgovorna urednica časopisa Renome, Radmila Krgović.

- Ova, kao i prethodne Brankine knjige Razgovora u Parizu, čitaju se dozirano i uvijek im se vraćam sa novim entuzijazmom, kao Andrićevim Znakovima pored puta koje, gdje god da otvorite - na pravoj ste strani. Brankina ljubav, energija, hrabrost i istrajnost, da nam sve ovo učini dostupnim, jedinstvena je i od neprocjenjivog značaja, ne samo za stvaraoce koje predstavlja u svojim knjigama, nego i za Crnu Goru, njenu kulturu, kojoj ostavlja u nasljeđe svevremene kulturne vrijednosti - zapisala je Krgović o novom naslovu Bogavac.

Knjigu „Od beznađa do nade“ čini trideset i jedan intervju sa sagovornicima iz jedanaest zemalja, sa više kontinenata, među kojima su Gao Singđijan, Đerđ Konrad, Bela Ahmaduljina, Frederik Begbede, Adonis, Lena Konstante, Ernesto Sabato, Pasternakov sin, Jevgenij Borisovič i Aleksandar Anikušin.

Izdavač knjige „Od beznađa do nade“ je Kulturni centar Bar.

Portal Analitika