Scena

"Lista za ljubav" pred publikom u Tivtu

Koprodukcija Teatra mladih i Hercegnovskog pozorišta "Lista za ljubav", biće večeras igrana u Velikoj sali Centra za kulturu u Tivtu od 20 časova.
"Lista za ljubav" pred publikom u Tivtu
Portal AnalitikaIzvor

Iz prve postave predstave na sceni su ponovo Goran Slavić i Branko Ilić, dok je Marija Đurić zamijenila Draganu Dabović.

- Riječ je o komediji neočekivanog zapleta i inteligentnog humora. "Lista za ljubav" otkriva šta se dogodi kada dva muškarca - Bil (Goran Slavić) i Leon (Branko Ilić) - upadnu u zamku zvanu Justin (Marija Đurić). Ova duhovito ispričana priča razrješava dilemu postoji li idealan životni partner, odnosno partnerka - navodi se u najavi ovog komada.

Autor teksta je kanadski pisac Norman Foster, a prevela ga je Ana Savijak. Na "Listi za ljubav" radili su još Ivanka Vana Prelević, koja je osmislila scenografiju, dizajn plakata uradio je Vojo Kilibarda, a dizajn svjetla i tona Nikola Krstić, uz asistenciju Pera Dubaneka i Miloša Zečevića. Organizator je Miroslav Bisenić, dok produkciju potpisuju Branko Ilić, Milina Kovačević i Vitka Vujnović.

K.J.

Portal Analitika