Scena

"Hormoni" u Velikoj sali KIC-a

Komad "Hormoni", koji je po tekstu Mile Mašović Nikolić režirala Alisa Stojanović, biće sjutra izveden u Velikoj sali podgoričkog KIC-a "Budo Tomović" od 20 časova, u okviru njihovog programa "7 dana mart teatra".
"Hormoni" u Velikoj sali KIC-a
Portal AnalitikaIzvor

U ovoj crnoj komediji sa Večernje scene podgoričkog teatra, uloge tumače Maja Šarenac, Katarina Krek, Dejan Đonović, Ivana Mrvaljević, Dubravka Drakić, Branka Femić, Sanja Popović, Branko Ilić, Ivona Čović Jaćimović, Andrea Mugoša, Emir Ćatović i Darko Bjelobrković.

Scenografiju je osmislio Darko Nedeljković, kostime Jelisaveta Tatić Čuturilo, a muziku uradio Ivan Brkljačić.

- Ovo je predstava o ženi - ženska predstava - i mislim da je nama muškarcima bila velika čast da smo učestvovali u ovakvom projektu, priči, jednoj tragikomediji, ali - na žalost - nečemu što se stvarno dešava, što nije fantazija pisca, već je oko nas, između nas. Sve su to odnosi koje prepoznajemo na ulici, u bolnici, u porodilištu, u kući, među u prolazu. Prosto, ovo je život. Neću da kažem da je pozorište život, ali mi pokušavamo da ga postavimo nekako na scenu da bi ga vidjeli i na nekom drugom, izdvojenom mjestu, sa neke distance, da publika može da prepozna sebe i svoje postupke... Da pozorište potvrdi da ono što se dešava u našim životima, u svari, jeste istina - kazao je Dejan Đonović o ovom komadu.

K.J.

Portal Analitika