Scena

Besplatne radionice i nastup Marka Puljiza u KC "Gavroche"

Najpoznatiji bosansko-hercegovački stand-up komičar Marko Puljiz nastupiće večeras u podgoričkom Kulturnom centru "Gavroche" od 22 časa.
Besplatne radionice i nastup Marka Puljiza u KC "Gavroche"
Portal AnalitikaIzvor

Specijalni gost koji će i otvoriti ovo veče je Podgoričanin Andrija Dabanović, učesnik prošlogodišnjeg TV takmičenja "Audicija".

- Nakon uspješnog nastupa krajem jula, publika je tražila reprizu. Ono što nas je tada  posebno nasmijalo je neobičan prikaz iskustva življenja  u Crnoj Gori i razbijanje predrasuda o Crnogorcima kroz prizmu tipičnog Bosanca. Marko Puljiz predstavnik je nove škole sarajevskog humora. Svoja iskustva odrastanja, života u radničkom naselju bez nade, izbjeglištva u Crnoj Gori i života u poslijeratnoj BiH pretočiće u sat i kusur smijeha - u svoju komediju pod nazivom "Ja ništa nisam rekao, samo kažem!". Njegov je humor "halal" ili "košer",  čist i bez psovki i vrijeđanja. On je dokaz da dobar humor može proći i bez vulgarnosti - ističe se u najavi ovog događaja.

Iz KC "Gavroche" pozivaju sve zainteresovane da se oprobaju u ovoj formi scenskog nastupa tako što će se priključiti besplatnim radionicama stand-up komedije, koje će Puljiz održati danas i naredna dva dana u terminu od 12 do 14 časova.

Takođe najavljuju da će nakon Podgorice Puljiz imati nastup i u Nikšiću, i to 5. oktobra u "Blues Baru".

Portal Analitika