Scena

Luštica Bay: Sjutra Izložba Zorana Krute

U nesvakidašnjem ambijentu novog turističkog grada Luštica Bay u srijedu 30. septembra u 18 časova biće otvorena izloba radova tivatskog akademskog slikara Zorana Krute čime će se umjetnik po drugi put predstaviti publici u ovom turističkom centru.
Luštica Bay: Sjutra Izložba Zorana Krute
Portal AnalitikaIzvor

Izložba će biti otvorena do 9. oktobra svakog dana u period od 18 do 19 časova.

“Predstavljanjem radova Zorana Krute ćemo ujedno i zaključiti ljetnju sezonu u Luštica Bay-u tokom koje su u protekla četiri mjeseca organizovani različiti događaji za stanovnike, njihove porodice, goste  i uopšte posjetioce. Prvu operativnu sezonu u Luštica Bay-u obilježilo je mnoštvo raznih kulturnih, sportskih i zabavnih dešavanja koja su se odvijala na raznim lokacijama u kompleksu, golf vježbalištu i na moru. Pored brojnih izložbi, koncerata i radionica, u Luštica Bay-u su izvedeni i kulturni događaji iz programa priznatih internacionalnih festival Purgatorije i KotorArt”, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Zoran Kruta je član Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. godine a do sada je izlagao u Crnoj Gori i regionu. Bavi se i pedagoškim radom sa djecom predškolskog, osnovnog i srednješkolskog uzrasta.

Njegovo stvaralaštvo uvršteno je u monografiju “Tivatski slikari” koju je pripremila i objavila NVO “Matica Boke” u saradnji sa Opštinom Tivat i Centrom za kulturu a uz podršku sponzora među kojima je i “Luštica Development”.

Portal Analitika