Scena

U Budvi ponovo radi bioskop!

U Budvi ponovo radi bioskop! Naime lanac bioskopa Roda, i entuzijasti iz Srbije i Crne Gore krajem maja su otvorili novi bioskop u TQ plazi Cadmus Cineplex Mega Promet je moderan bioskop koji posjeduje četiri sale sa ukupnim kapacitetom od 292 sjedišta. Opremljen je najboljom tehnologijom za reprodukciju slike i poslednjom generacijom rashladnih sistema. T Bioskopski repertoar prati aktuelne filmske hitove ali ostavlja prostora i za nekomercijalnu i nadasve kvalitetnu svijetsku kinematografiju. Za kraj juna se planiraju najveci svjetski hitovi a poseban kuriozitet je da su premijere u Budvi upravo u isto vrijeme kada i u velikim evropskim gradovima. Ovi filmovi of se svakako moraju naći na vašoj “must see” listi.
U Budvi ponovo radi bioskop!
Portal AnalitikaIzvor
jurassic-world-rs-plakat

SVIJET IZ DOBA JURE (JURASSIC WORLD)
Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svijet iz doba jure". 
Nastavak vise nego popularnog serijala o Dinosaursima koji žive na jednom udaljenom dijelu zemljine kugle. Vrlo brzo počinje bitka za život kada grupa naučnika i istraživača shvati da su veoma lak plijen za dinosauruse. U serijalu se pojavljuju gotovo sva bića iz prijethodnih djelova ovog filmskog hita, uključujući i famoznog T-Rexa!

Naša preporuka je gledanje ovog filma u 3D rezoluciji!

ffm

DALEKO OD LJUDI Far From Man 
Više puta nagrađivana drama na mnogobrojnim svjetskim festivalima poput Venecijanskog gdje je ponijela mnoštvo nagrada, među kojima je i nagrada za najbolji film. 
Rat u Alžiru počinje 1954. godine i seoski učitelj Daru, bivši francuski vojnik, nađe se u problemu. Rođen u Alžiru, a španskog porijekla, Daru je čovijek van vremena i mjesta, koga i Alžirci i kolonijalisti, Francuzi, posmatraju kao tuđina. Kada dobije naređenje da jednog disidenta, Muhameda, odvede u regionalnu policijsku stanicu, primoran je da preispita svoja ubjeđenja.

io

U MOJOJ GLAVI (INSIDE OUT)

Sinhronizovani animirani film U MOJOJ GLAVI najmlađoj publici će staviti osmijeh na lice.

Da li ste se ikad zapitali šta se događa u nečijoj glavi? Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“, otići će upravo tamo da sazna odgovor na to pitanje.
Smiješteni u bazi, kontrolnom centru unutar uma 11-godišnje Rajli, pet emocija vrijedno rade, a predvode ih optimista Radost, čija je misija da se postara da Rajli bude srećna. Strah se brine o bezbjednosti, Bijes se stara o tome da sve bude pošteno, a Gađenje spriječava Rajli da se otruje – i fizički i društveno. Tuga nije tačno sigurna šta je njena uloga, a iskreno, nisu ni ostali. Kad se Rajlina porodica preseli u strašni novi grad, emocije se bacaju na posao, spremne da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promjenu.
Naša preporuka je gledanje ovog filma u 3D rezoluciji!

tb1

TED 2 (TED 2)

Ova komedija obara sve rekorde gledanosti u čitavom regionu!
Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, nastavku najveće hit komedije za odrasle svih vremena. Njemu se ponovo pridružuju glumac Mark Valberg i ko-scenaristi Alek Salkin i Velesli Vajld.

tg

Terminator Genisys je poslastica za sebe! O Svarcenegeru ne treba trositi rijeci vec samo podjite u Cadmus Cineplex i pogledajte ovaj planetarni hit!

Portal Analitika