Scena

Još tri poznata dokumentarca u susret 6. UnderhillFestu

Dokumentarcem "Sepideh - dosezanje zvijezda" autorke Berit Madsen u Kulturnom centru "Gavroche" od 20 časova, večeras će biti nastavljen program u susret 6. UnderhillFest-u.
Još tri poznata dokumentarca u susret 6. UnderhillFestu
Portal AnalitikaIzvor

Nakon projekcije, od 22 časa nastupiće pjevačica Marija Božović u pratnji Kolja Popović za klavirom i Tihom Biskupovićem na trubi.

Još dva ostvarenja sa prošlogodišnjeg Međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma biće u istom terminu prikazani sjutra i u subotu. Za sjutra je najavljen prošlogodišnji pobjednik regionalne selekcije "Gangster te voli" reditelja Nebojše Slijepčevića, a nakon filma nastupiće duo Dina Kapetanovića i Jovana Gajevića. "Priče koje kazujemo", film proslavljene glumice i rediteljke Sare Poli koji je nominovan za Oskara, posljednji je u ovom ciklusu, a biće prikazan u subotu od 20 časova. U muzičkom programu ove večeri nastupiće  Odmah nakon filma, nastupa libanski umjetnik "Rama’s Whisper".

Podsjećamo, projekcijom filma o Arsenu Dediću "Moj zanat" reditelja Mladena Matičevića 4. juna će u Crnogorskom narodnom pozorištu biti otvoren 6. UnderhillFest - Međunarodni festival dugometražnog dokumentarnog filma, koji će trajati do 12. juna.

Portal Analitika