Scena

"Svlačenje" pred tivatskom i podgoričkom publikom

Predstava "Svlačenje", autorski projekat Mirjane Bobić-Mojsilović u kome igraju Jelica Sretenović i Katarina Žutić, nastavlja turneju po Crnoj Gori izvođenjem u Tivtu i Podgorici.
"Svlačenje" pred tivatskom i podgoričkom publikom
Portal AnalitikaIzvor

Komad će večeras biti izveden pred tivatskom publikom u Centru za kulturu od 20 časova, a dan kasnije u istom treminu vidjeće je i publika u podgoričkom Kulurno-informativnom centru "Budo Tomović".

- "Svlačenje" je savremena komedija, čija se radnja događa u jednom modnom salonu. Sredovječna žena dolazi kod poznate modne stilistkinje - na preobražaj imidža, kako bi je stilistkinja učinila mlađom, privlačnijom i modernijom za njenog muža, koji je takođe žrtva terora mladosti, vitkosti, fizičkog izgleda i trke za uspjehom. Komad se bavi brakom, istinama, lažima i opštim mjestima naše stvarnosti. U ovoj komediji naših naravi, podsmijehu se izlažu i mnogi savremeni koncepti "modernosti", ali se takođe odvija i jedna drama između dve žene koje se prvi put sreću - napisala je Mirjana Bobić-Mojsilović o ovom svom komadu nastalom u produkciji Agencije "Impressario" iz Beograda.

Portal Analitika