Scena

Fasbinderov "Žabar" u "Zetskom domu"

Drama "Žabar" autorski projekat Lidije Dedović i Petre Veber, rađen prema tekstu Rajnera V. Fasbindera, biće večeras izveden u Kraljevskom pozorištu "Zetski dom" od 20 časova.
Fasbinderov "Žabar" u "Zetskom domu"
Portal AnalitikaIzvor

Uloge tumače: Miloš Pejović, Jovan Krivokapić, Petar Novaković, Bojana Malinovska, Karmen Bardak, Ana Vučković, Momčilo Otašević, Aleksandar Radulović, Sanja Popović, Gordana Mićunović i muzičar Nebojša Nenezić.

- Djelo "Žabar" je jedno od Fasbinderovih prvih djela, i bavi se, na sebi svojstven način, lažima, konstrukcijama i nekompenzovanim strahovima današnjeg društva. Jednako govori o predrasudama i tjeskobi, sa jedne strane, ali i mladim ljudima koji se gube u svojim snovima, a imaju ljudske potrebe, za ljepotom, za poštovanjem i za snovima - siže je ovog komada.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.