Scena

"Dobro drvo" u DODEST-u

Predstava za djecu "Dobro drvo" Gradskog pozorišta biće danas izvedena na sceni DODEST podgoričkog Kulturno-informativnog centra "Budo Tomović"" od 12 časova.
"Dobro drvo" u DODEST-u
Portal AnalitikaIzvor

Komad je, po tekstu Šel Silverstejn, režirala Lidija Dedović, a u njemu igraju Mišo Obradović, Julija Milačić i Vjera Nikolić.

Tekst je dramski obradila Jelena Milošević, scenografiju osmislila Dijana Vučinić, kostime Maša Pejović, a koreografkinja i asistentkinja režije je Slavka Nelević. Muziku je komponovala Vjera Nikolić, dok songove potpisuje Dejan Đonović. Izvršna producentkinja predstave je Ana Medigović.

- Mjuzikl o neizbježnosti i prolaznosti, nesebičnosti i sebičnosti, bespoštenoj ljubavi, odricanju, staranju i sazrijevanju i samoći... Dobro drvo je utočište svih nas, sklonište od nevolja i bijeg u sigurnost. Ovo je priča o nama koji smo bili djeca, o djeci koja će odrasti, ili o djeci koja će ostati djeca. Ovo je priča o svim generacijama. Zato je dobro drvo potrebno svima – zapisala je rediteljka Dedović o ovoj predstavi.

Portal Analitika