Sci/Tech

Novi Spark.Me potvrđeni inspirativni govornik – Steli Efti

Organizacioni tim najveće regionalne konferencije posvećena poslovanju i inovacijama na internetu i internet marketingu, Spark.Me koja se održava 31. maja – 1. juna, u Bečićima, objavljuje novog potvrđenog govornika – Steli Eftija iz San Fransiska, SAD.
Novi Spark.Me potvrđeni inspirativni govornik – Steli Efti
Portal AnalitikaIzvor

Steli Efti je suosnivač i izršni direktor Close.io, kompanije koja nudi platformu za mala i srednja preduzeća za upravljanje odnosima sa klijentima u oblasti prodaje. Close.io je prošao kroz program čuvenog startap akceleratora i inkubatora iz Kalifornije, Y Combinator.

 

Efti je veoma ambiciozna, prodorna i snalažljiva osoba i važi za jednog od glavnih mahera za prodaju u Silicijumskoj dolini. Savjetnik je brojnih startapova i preduzetnika, a pomogao je u razvoju više od 200 startupova. Autor je priručnika o prodaji, ”The Ultimate Startup Guide To Outbound Sales”

 

Twitter: https://twitter.com/Steli

Blog: blog.close.io

LinkedIn: linkedin.com/in/steliefti 

 

Spark.me je interaktivna konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Konferencija je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

 

Konferencija Spark.Me održaće se po treći put u terminu 31. maj - 01. jun 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter profilu https://twitter.com/sparkdotme.

Portal Analitika