Scena

"Hotel Meina" Karla Lizanija u Banji

Filma "Hotel Meina" iz 2007. godine, u režiji Karla Lizanija, biće sjutra prikazan u sali objekta Banja na obali Ribnice, od 20:30 časova.
"Hotel Meina" Karla Lizanija u Banji
Portal AnalitikaIzvor

- Kako će Njemci reagovati na primirje ugovoreno 8. septrembra 1943. godine, zbog kog ih Italija izdaje i pridružuje se suparničkim snagama? Ovo je mučno pitanje koje grupa od 16 Italijana, tačnije - grčkih Jevreja evakuisanih u Hotelu "Meina" - postavljaju sami sebi. Hotel "Meina", nazvan po istoimenom gradu na jezeru Mađore, vode Benarovi, porodica turskih Jevreja. Nedoumice odraslih ubalžene su vedrinom dvoje mladih, Noe i Žulijen koji su zaljubljeni i puni nade za svoju budućnost - sinopsis je ovog filma.

Ovo je drugi film iz ciklusa "Prozor u italijansku kinematografiju" koji Knjižara "Karver" realizuje u saradnji sa Ambasadom Italije. Film je titlovan na engleski jezik.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.