Scena

Molijerov zavodnik na Velikoj sceni CNP-a

Jedna od najgledanijih predstava Crnogorskog narodnog pozorišta, nastala u koprodukciji sa Kotor Artom, "Don Žuan" Žana Batista Poklena Molijera biće večeras izveden na Velikoj sceni nacionalnog teatra od 20 časova.
Molijerov zavodnik na Velikoj sceni CNP-a
Portal AnalitikaIzvor

Naslovnu ulogu tumači Dragan Mićanović, a glumački ansambl još čine Simo Trebješanin, Jelena Minić, Stevan Radusinović, Zoran Vujović, Mišo Obradović, Branimir Popović, Nada Vukčević, Žaklina Oštir i Dejan Ivanić.

Predstavu je adaptirala i režirala Ana Vukotić, jezičku adaptaciju teksta uradio je Ljubomir Đurković, dok je Dragana Tripković saradnik na dramaturgiji. Kostimografiju predstave potpisuje Leo Kulaš, muziku Ivan Marović, scenski pokret Tamara Vujošević Mandić, saradnik na scenografiji je Aleksandar Vukotić, a lektor Dijana Diklić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.