Scena

"Komad" za kotorsku publiku

Predstava "Komad" nezavisne produkcije Art365 biće sjutra izvedena na sceni Kulturnog centra "Nikola Đurković" u Kotoru od 20 časova.
"Komad" za kotorsku publiku
Portal AnalitikaIzvor

U drami, koju je po tekstu Stefana Boškovića režirao je Mirko Radonjić, uloge tumače Ivona Čović-Jaćimović, Jelena Nenezić-Rakočević i Žana Gardašević-Bulatović.

- Radnja komada smještena je u pozorište, priča je o tri glumice koje su se okupile oko jedne predstave, i ujedno priča o ženskom prijateljstvu – svim njegovim specifičnostima, ograničenjima i neraskidivosti. Iako je priča o pozorištu i glumicama, tema je univerzalna i odnosi se na bilo koji radni prostor ili profesiju u kojoj rade tri žene, koje su poslovno i privatno povezane. Tu su prikazani ne samo problemi žena, već i društveni fenomeni sa kojima se susrećemo svakog dana u Crnoj Gori, ali i mnogo šire – rekao je reditelj Mirko Radonjić o ovom komadu.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.