Scena

"Komad" gostuje na Cetinju

Drama "Komad" Stefana Boškovića u režiji Mirka Radonjića biće sjutra igrana u Kraljevskom pozorištu "Zetski dom" od 20 časova.
"Komad" gostuje na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

Uloge su povjerene Žani Gardašević-Bulatović, Jeleni Nenezić-Rakočević i Ivoni Čović-Jaćimović, a kostime je osmislila Lina Leković.

- Radnja komada smještena je u pozorište, priča je o tri glumice koje su se okupile oko jedne predstave, i ujedno priča o ženskom prijateljstvu – svim njegovim specifičnostima, ograničenjima i neraskidivosti. Iako je priča o pozorištu i glumicama, tema je univerzalna i odnosi se na bilo koji radni prostor ili profesiju u kojoj rade tri žene, koje su poslovno i privatno povezane. Tu su prikazani ne samo problemi žena, već i društveni fenomeni sa kojima se susrećemo svakog dana u Crnoj Gori, ali i mnogo šire – rekao je reditelj Mirko Radonjić.

Produkcija nevladine organizacije "Art365" premijerno je izvedena početkom decembra u Podgorici, i od tada se intenzivno igra na scenama širom Crne Gore.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.