Scena

"Hormoni" uz simboličan poklon za Dan zaljubljenih

Predstava „Hormoni“ Mile Mašović-Nikolić, u režiji Alise Stojanović, biće sjutra izvedena na Velikoj sceni podgoričkog KIC-a „Budo Tomović“, od 20 časova.
"Hormoni" uz simboličan poklon za Dan zaljubljenih
Portal AnalitikaIzvor

Povodom izvođenja na Dan Svetog Valentina, Gradsko pozorište pripremilo je simboličnu akciju, pa će parovi moći da kupe dvije ulaznice za ovu predstavu po cijeni jedne.

U ovoj drami s elementima komedije, kojom je podgorički teatar otvorilo ovogodišnju sezonu, igraju Maja Šarenac, Katarina Krek, Dejan Đonović, Ivana Mrvaljević, Dubravka Drakić, Branka Femić, Sanja Jovićević-Popović, Branko Ilić, Ivona Čović, Andrea Mugoša, Emir Ćatović i Darko Bjelobrković. Scenografiju je osmislio Darko Nedeljković, kostime Jelisaveta Tatić-Čuturilo, a muziku uradio Ivan Brkljačić.

- Ovo je predstava o ženi - ženska predstava - i mislim da je nama muškarcima bila velika čast da smo učestvovali u ovakvom projektu, priči, jednoj tragikomediji, ali – na žalost – nečemu što se stvarno dešava, što nije fantazija pisca, već je oko nas, između nas. Sve su to odnosi koje prepoznajemo na ulici, u bolnici, u porodilištu, u kući, među u prolazu. Prosto, ovo je život – kazao je Dejan Đonović o komadu kome igra.

Portal Analitika