Scena

PG LJETO: Sve počinje muzikom

3006pgljeto
O
vogodišnje Podgoričko ljeto u organizaciji gradskog Sekretarijata za kulturu i sport, večeras će zvanično početi posebnim događajem koji će u Crnogorskom narodnom pozorištu prirediti Kvartet „Zagreb“, sa početkom u 20 časova.

PG LJETO: Sve počinje muzikom
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj humanitarni koncert namijenje pomoći poplavljenom regionu, prirediće ansambl koji čine Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev i Ervin Baučić, uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića.

- Kvartet je sastavljen od vrhunskih izvođača, pjevača i glumaca ujedinjenih u neponovljivi muzički sastav. Glasovno i po stilu pjevanja različiti, oni su ujedinjeni u visokom kvalitetu izvođenja i želji da zajedničkim nastupom prenesu ljepotu muziciranja u svim muzičkim žanrovima. Kvartet „Zagreb“ sastavljen je od četiri različita glasa i stilska izražaja, vrhunskih izvođača u raznim muzičkim pravcima: opereta, mjuzikl, rok opera, klapska pjesma, italijanska kancona, pop šansona, rokenrol.. Tek zajednički nastup u kvartetu pokazuje jedinstvenost svakog pojedinca i zadivljujuće mogućnosti međusobne igre i nadopunjavanja na sceni – navodi se u najavi ovog događaja.

Koncert se realizuje kroz saradnju Ambasade Republike Hrvatske u Crnoj Gori, Grada Zagreba, Glavnog grada Podgorice i Crnogorskog narodnog pozorišta, a prihod od prodatih ulaznica – čija je cijena pet eura - namijenjen je pomoći poplavljenim područjima u regionu.

Portal Analitika