Scena

Podnevni koncert pobjednika 41. Festivala mladih na Cetinju

1405prvonagradjeni
M
ladi muzičari, dobitnici specijalnih nagrada na nedavno završenom 41. Muzičkom festivalu mladih Crne Gore, koji je ove godine održan u Herceg Novom, predstaviće se danas matine koncertom u Minisatarstvu kulture, sa početkom u 12 časova.

Podnevni koncert pobjednika 41. Festivala mladih na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

Na koncertu će nastupiti učenici muzičkih škola iz Bara, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Nikšića i Podgorice. To su pobjednici: Dimitrije Knežević (harmonika), Mila i Robert Moris (klavirski duo), Jonas Sekulović (violina), Ivana Skupnjak i Irina Klakor (duo oboa i klavir), Kenan Hodžić (harmonika), Milica Rističević i Bojana Boca (vokalni duo), Ivana Starčević i Danijela Krstović (duo gitara), Luka Perazić (violina), Ksenija Stevović i Vladimir Ćabak (vokalni duo), Nađa Janković (gitara), Iva Drekalović i Matija Marković (klavirski duo), Kosta Popović (violončelo), Danilo Bujišić i Eden Sekulović (duo violina i violončelo), Tijana Rončević (violina), Anastasija Aleksić i Gabrijela Kovaliova (klavirski duo), Eden Sekulović (violončelo), i Nikolina Pušara i Jelena Krivokapić (vokalni duo).

Tradicionalni festival mladih muzičara odvija se u kontinuitetu već četiri decenije, a od osnivanja je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva prosvjete.

Portal Analitika