Scena

Šepardova ljubavna drama na sceni u Kotoru

0204Ludiodljubavi
K
raljevsko pozorište „Zetski dom“ sa Cetinja izvešće večeras dramu „Ludi od ljubavi“ na sceni Centra za kulturu „Nikola Đurković“ u Kotoru, od 20 časova.

Šepardova ljubavna drama na sceni u Kotoru
Portal AnalitikaIzvor

Predstava sa scene Generacija, nastala je prema dramskom tekstu Sema Šeparda, po adaptaciji Jelene Milošević.

U predstavi igraju Julija Milačić, Emir Ćatović i Aleksandar Gavranić.

- Drama „Ludi od ljubavi“ je zanimljiva ljubavna priča između dvoje mladih ljudi čija je ljubav društveno neprihvatljiva. Samim tim, njih dvoje pokušavaju da joj se odupru stalnim bježanjem jedno od drugog, koje se uvjek završi ponovnim vraćanjem. Jedan od tih ponovnih susreta je i početak drame. Uzbudljiva igra ljubavi, strasti, emocija, porodične drame i patnje, dešava se '70-ih godina u Americi, u baru u pustinji Mohava – siže je ovog komada.

Navedena gostovanja su nastavak uspješne saradnje „Zetskog doma“ sa kulturnim centrima iz Crne Gore. Kao i sinoć izvedeni „Tigar“, ova predstava je dio posebnog segmenta pozorišta koji je posvećen mladim autorima i predstavljanje njihovog rada široj crnogorskoj publici.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.