Scena

„Žena u crvenom“ u okviru Bioskopa u „Zetskom domu“

2703womanred
P
opularno filmsko ostvarenje iz 1984. godine, „Žena u crvenom“ Džina Vajldera, biće sjutra prikazan u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“ na Cetinju od 20 časova, u okviru programa Bioskop.

„Žena u crvenom“ u okviru Bioskopa u „Zetskom domu“
Portal AnalitikaIzvor

„The Woman In Red“ nastaviće tako ciklus komedija iz '80-ih godina, a glavne uloge tumače Keli le Bruk i reditelj Vajlder.

- Tedi Pirs je porodični čovjek, zaposlen u marketinškoj agenciji, zadovoljan svojim sređenim životom. Međutim, sve se mijenja kada na parkingu ugleda zanosnu ženu u crvenoj haljini koja mu postaje opsesija. Primjetivši je kasnije u obližnjoj firmi, on odlučuje da je pozove na večeru, ali nehotice poziva svoju koleginicu koja mu prepoznaje glas i pristaje. Tedi traži savjet prijatelja koji je neprestano varao svoju ženu, ali Džo nije raspoložen za to, jer ga je supruga ostavila. Tedi ne odlazi na dogovorenu večeru, što će razbjesneti njegovu koleginicu koja odlučuje da mu se osveti. Ali, žena u crvenom ponovno će ući u njegov život i on neće moći da odoli iskušenju – sinopsis je ovog ostvarenja.

„Žena u crvenom“ je rimejk francuskog filma „Kad slonovi pošašave“ iz 1976, koji je postigao veliki uspjeh. Amerikanci često obrađuju francuske filmove, a ovaj pokušaj smatra se jednim od najuspješnijih.

Ulaz na projekciju je besplatan.

Foto: latimesmagazine.com

Portal Analitika