Politika

RADMAN: Mandić bi želio da vlast ukine sve što je crnogorsko

Andrija-Radmanok0702
O
dlazak Andije Mandića u Beograd sa namjerom da se žali patrijahu Irineju, koji je u svojoj prvoj izjavi zaboravio da Crnogorci postoje, zapravo predstavlja logičan nastavak politike čovjeka koji je glasao da Crne Gore nema, da nestane njeno ime i njeni simboli, saopštio je Andrija Radman, član Izvršnog odbora DPS.

RADMAN: Mandić bi želio da vlast ukine sve što je crnogorsko
Portal AnalitikaIzvor

On je naveo da Mandić nije jedini od lidera opozicije koji čim pređe granice “naše, a valjda i njegove Crne Gore” odmah počne sa ogovaranjem svoje države i njene zvanične politike.

- Iako on to ne bi želio da bude, Crna Gora je građanska država i u njoj samo mogu vladati samo oni koji poštuju sve građane, Crnogorce, Srbe, Bošnjake, Muslimane, Albance, Hrvate i sve druge, zato tu nema mjesta za njega. Mandić bi želio vlast da bi ukinuo sve što je crnogorsko. On traži vlast da bi je koristio ne za Crnu Goru, već protiv nje, protiv NATO i EU integracija. Pored toga što ostvarujemo napredak i na ekonomskom planu, u političko-društvenim reformama, zatim odnosi sa Srbijom gotova da nikada nijesu bili bolji, Mandić ipak ima potrebu da ide u Beograd da se žali na “svoju” Crnu Goru – navodi se u saopštenju DPS-a dostavljenom Portalu Analitika koje potpisuje Radman.

On je poručio da je jasno da se u Novoj srpskoj demokratiji nervoza povećava.

- Poslije dvadeset godina pogrešne politike, predstavljajući se autentičnim zaštitinicima interesa Srba u Crnoj Gori, dobar dio njihovih birača je uvidio da su neke druge političke snage mogle mnogo bolje i mnogo više da urade za njih. Zato više neće glasati za one koji umiju samo da lamentuju i da se pravdaju izmišljenim nepravdama zbog stalnih političkih poraza, već za one koji će rješavati životne potrebe svim građanima Crne Gore. Odlaskom u Beograd ili bilo koji drugi grad u Evropi i svijetu, Mandić to neće moći da zaustavi – navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika