Scena

BARSKI LJETOPIS: Od sjutra Sajam primjenjene umjetnosti

1108sajambr1
K
ao dio festivala Barski ljetopis, i ove godine se organizuje trodnevni Sajam radova primijenjene umjetnosti ispred Dvorca kralja Nikole u Baru, od 19 do 23 časa.

BARSKI LJETOPIS: Od sjutra Sajam primjenjene umjetnosti
Portal AnalitikaIzvor

Organizator je Business Start Up Centar (BSC) iz Bara, u saradnji sa Kulturnim centrom, a cilj sajma, koji će posjetioci moći posjetiti od 11. do 13. avgusta, jeste promocija crnogorske ručne radinosti i starih zanata i upoznavanje turista sa istorijskim i kulturnim nasljeđem Crne Gore.

Kako je za Portal Analitiku istakla Vesna Antunićević iz BSC Bar, biće prisutan 31 izlagač iz Bara i okolnih sela, sa Cetinja, iz Boke, Ostrosa, uz štand izlagača – gostiju iz Makedonije. Ovo je četvrta godina zaredom da se Sajam organizuje, a ranije posjete ulivaju povjerenje da će posjećenost i ove godine biti odlična.

U Starom gradu Baru, od 22 sata biće prikazana pozorišna predstava „Neobična pošiljka“, produkcija Barskog ljetopisa iz 2011. godine. Tekst Luke Đakomacija, adaptirala je i predstavu režirala Ljiljana Ivanović. Igraju: Andrijana Simović, Vahidin Prelić i Nemanja Jovanović.

1108sajambr2
Portal Analitika