Politika

“Na ovim parlamentarnim izborima opredjeljujemo sudbinu Crne Gore"

Živković: Nudimo političku stabilnost koja će obezbijediti nove projekte i nova radna mjesta

“Na ovim parlamentarnim izborima opredjeljujemo sudbinu Crne Gore, koliko god ta riječ bila teška. Odlučujemo se hoćemo li da gradimo ozbiljno, odgovorno društvo da zarađujemo i privređujemo a da ne pozajmljujemo, i hoćemo li društvo koje je zasnovano na temeljima građanske, multietničke demokratije koje teži da bude dio evropskog sistema vrijednosti”, poručio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” sa sinoć održane tribine u Kotoru. 

Živković: Nudimo političku stabilnost koja će obezbijediti nove projekte i nova radna mjesta Foto: Zajedno
Portal AnalitikaIzvor

On je okupljenim simpatizerima i podržavaocima koalicije čiji je predvodnik ukazao da će im svi politički subjekti kao svoju ponudu nuditi EU kao finalno odredište i da će se sada utrkivati da predstave EU kao našu finalnu kuću a onda upitao.

“Ko je započeo taj proces? Ova koalicija, ovi entuzijastični i energični ljudi. Kada smo obnovili državnost kormulo smo usmjerili upravo ka toj luci. Mogli smo i da biramo neki drugi pravac, ali nijesmo. Ovaj pravac koji smo mi izabrali je teži za Crnu Goru i u procesu emancipacije i u procesu izgradnje društva i u procesu usvajanja evropskog sistema vrijednosti”, rekao je v.d. predsjednika DPS-a.

Živković je potom naveo samo jedan primjer, nebrige, nemara, nerada.

“Umjesto da sa 40 miliona eura završimo jednu obilaznicu kod Budve, nebrigom, nemarom i neradom vlasti, taj iznos je vraćen na adrese u EU. To je rezultat rada prethodne vlasti. Umjesto da danas imamo Duvanski kombinat, Aluminijumski kombinat, mi ih više nemamo. Umjesto da nastave ovaj investicioni ciklus od 11 milijardi eura, ni toga više nema. Umjesto aviokompanije koju smo ranije uspostavili, mi sa jednim i po avionom dočekujemo turističku sezonu”, kazao je on.

Nosilac liste “Zajedno!” je stava da ako nema političke stabilnosti, onda nema realizovanih projekata.

“DPS sa svojim koalicionim partnerima građanima Crne Gore nudi političku stabilnost. Ta politička stabilnost će obezbijediti i nove projekte i nova radna mjesta i bolji životni standard za svakog građanina Crne Gore. Sa nama ste načisto. Vratite se 17 godina unazad, da li je ijedna naša vlada zaljuljana onako kao što smo mi za dvije godine smijenili dvije vlade u crnogorskom parlamentu i za tri godine došli do organizacije vanrednih parlamentarnih izbora. Nijedna!

Mi sa tom političkom stabilnošću garantujemo realizaciju novih investicija i otvaranja novih radnih mjesta. To ne može niko drugi da ponudi”, jasan je Živković i na kraju zaključio.

“Kada izađemo na birališta 11. juna, niko sa mukom olovku da stavi na papir. Nego iz srca, sa emocijom prema Crnoj Gori, prema ovoj listi sa dubokim uvjerenjem da daje glas za prosperitetnu, uspješnu i naprednu Crnu Goru”, poručio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”.


Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
_ _crnogorka__neregistrovani
27.05.2023. 21:48

PODRSKA!🇲🇪🇲🇪🇲🇪Za CRNU GORU , za majku nasu, samostalnu i najljepsu zemlju koja oripada svima nama koji je vole!!!!ZIVJELI!🇲🇪🇲🇪🇲🇪sa srecom!

6
1
N Nikola_neregistrovani
27.05.2023. 16:42

Crnogorci ce glasati za vas, ali to nije dovoljno ( u ovim i ovakvim vremenima) potrudite se da izbori budu dobro posmatrani da bi bili fer i posteni, i da bi bili stvarni odraz volje naroda. To je vrlo bitno. Moja familija glasa za vas i za spas Crne Gore! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 10 💗

25
1
Z Zora_neregistrovani
27.05.2023. 15:37

Računaj na nas!

27
2
D Dara_neregistrovani
27.05.2023. 15:10

Mladi talentovani i posteni ljudi, samo vi mozete spasiti CG od propasti.

29
2
c cg12__neregistrovani
27.05.2023. 14:27

Bravo Živkoviću,naprijed!

29
2