In firme

Google objavio veliko ažuriranje

YouTube ima nove funkcije

Google je objavio veliko ažuriranje za svoju YouTube aplikaciju, za Android i iOS platform. Novi apdejt donosi nove funkcije, pojednostavljeni interfejs i mogućnost gestikulacije.

YouTube ima nove funkcije Foto: Ilustracija
Telegraf.rsIzvor

Sada je na intuitivniji način moguće ući i izaći iz režima prikaza na cijelom ekranu (Full-screen). Prevlačenjem ka dole, u videu koji se gleda, iz panoramskog moda se prelazi u cijeli ekran, a na isti način je video moguće i minimizovati.

Tasteri za titlove (Subtitles/Closed captions) i automatsko puštanje videa (Autoplay) sada su vidljivi direktno iz menija i lakše im se pristupa. I drugi tasteri su, takođe, preraspoređeni za još bolju navigaciju, navodi YouTube na svom korporativnom blogu.

Funkcija Video Chapters, koja je nedavno predstavljena na desktop verziji, stiže i na YouTube aplikaciju, prenosi "Benchmark". Ta opcija prikazuje listu svih sekcija videa, zajedno sa pregledom za lakšu navigaciju.

Za dodatno olakšanu navigaciju kroz aplikaciju, uključene su i sugerisane akcije koje predlažu da se telefon rotira ili da se video gleda u VR režimu.

Portal Analitika