Gaming

3Hills je kao manjinski partner aktivno angažovan u razvoju ovog projekta

(VIDEO) Izraelska gejming kompanija investira u novu crnogorsku video igru

Crnogorski gejming studio 3Hills, u partnerstvu sa izraelskom kompanijom "Uniqa Entertainment", predstavio je tizer za svoju najnoviju igru Team Five, koju su korisnici sada u mogućnosti da dodaju na wishlistu na popularnoj gejming platformi Steam.

Portal AnalitikaIzvor

3Hills je kao manjinski partner aktivno angažovan u razvoju ovog projekta, smatrajući ga, kako ističu ključnim korakom za njihov napredak i buduće projekte.

"Naša ekipa vrijedno radi na implementaciji igre. Izraelski tim je dao inicijalnu ideju i obezbijedio početni kapital, a mi smo preuzeli cijeli razvojni proces", rekao je projekt menadžer 3Hills-a Andrija Dragojevic.

Team Five je multiplayer turn-based igra, koja funkcioniše tako što igrači moraju da se kreću kroz mapu sa tačno pet izlaza, dok upravljaju timom od pet životinja, sve u kratkom vremenskom okviru od samo pet minuta. Krajnji cilj je prikupiti više blaga od rivalskog tima, prije nego što vrijeme istekne.

Crnogorski gaming studio je do sada razvio dvije mobilne igrice - Starblind i Bally Jump, koje korisnici mogu preuzeti na Google Play i App Store-u, a kako su rekli, Team Five je prva PC igra u portfoliju 3Hills-a.

“Veliki je skok preći sa mobilnih igara na multiplayer igricu, a ovo je dokaz da imamo znanje, i da možemo da sporevedemo velike projekte. Ekspertiza partnera iz Izraela nam je definitivno pomogla da se razvijemo kao tim”, kazao je Dragojević.

U skladu sa trenutnim razvojem, 3Hills nastavlja planove usmjerene ka svojim PC igrama.

"Ovaj projekat očekuje novu rundu finansiranja, a nakon te faze mi ćemo nastaviti sa radom na njemu. Do tada, glavni fokus je na našim PC igrama, na kojima smo već započeli rad”, ističe Dragojević.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.