Abiznis

Vaš novi kutak za odmor u Kolašinu: Ekskluzivni duplex apartmani dostupni za prodaju

Osigurajte sebi luksuzni duplex apartman u sklopu novog rezidencijalno-hotelskog kompleksa u Kolašinu - mjestu gdje se priroda i moderan način življenja savršeno spajaju.

Vaš novi kutak za odmor u Kolašinu: Ekskluzivni duplex apartmani dostupni za prodaju Foto: BB Invest Group
Portal AnalitikaIzvor

Lociran u centralnom dijelu grada, novi rezidencijalni-hotelski kompleks u Kolašinu predstavlja idealnu priliku za one koji traže luksuzno stanovanje i pametno investiranje. U samom srcu najbrže rastuće destinacije u Crnoj Gori, ovaj kompleks nudi jedinstvenu šansu za kupovinu ekskluzivnih duplex apartmana. Ove smještajne jedinice, čije kvadrature variraju od 60m2 do 87m2, pružaju savršenu kombinaciju udobnosti, stila i prirodnog okruženja i pogodan su izbor za one koji žele uživati u raznovrsnim sadržajima koje sjever Crne Gore može da ponudi.

Opremljeni apartmani za svaki ukus

Razumijemo da svaki kupac ima svoje preference, zbog čega nudimo pažljivo dizajnirane duplex apartmane opremljene hotelskim namještajem i tehnikom, u skladu sa svačijim stilom. Naglasak pri dizajnu stavljamo na prefinjenom enterijeru i funkcionalnosti, koristeći najkvalitetnije materijale i vrhunsku opremu. Kupovinom nekog od dostupnih pet opremljenih apartmana, kupci dobijaju priliku za stvaranje prijatnog prostora za boravak i/ili izdavanje, uživajući u maksimalnoj udobnosti i komforu.

Ključne karakteristike duplex apartmana u sklopu rezidencijalno-hotelskog kompleksa u Kolašinu

Kvadratura dostupnih apartmana kreće se od 60m2 do 87m2, što osigurava dovoljno prostora za udoban boravak u prostoru i pristup svim neophodnim sadržajima. Velike prozorske površine omogućavaju obilje prirodnog svjetla i impresivne poglede na okolne pejzaže kolašinskog predjela.

Savremeni dizajn i pažljivo osmišljen enterijer opremljenih apartmana reflektuju visok nivo prepoznatljivog stila inspirisanog planinskim ambijentom, obezbjeđujući udobnost za svakog gosta.

Prednosti ulaganja 

  • Atraktivna lokacija. Kolašin je jedan od najpoželjnijih turističkih centara u Crnoj Gori, poznat po svojoj prirodnoj ljepoti i mogućnostima za aktivan odmor.
  • Sigurna investicija. Vrijednost nekretnina u ovom području konstantno raste, čime se osigurava dugoročni povrat investicije.
  • Mogućnost iznajmljivanja. Kupci koji odaberu opremljene apartmane imaju mogućnost da budu dio programa iznajmljivanja, osiguravajući dodatni prihod u periodima kada ne koriste svoju nekretninu.

Prilika koja se ne propušta

Investitor na projektu, BB Invest Group, s ponosom ističe kvalitet i jedinstvenost svoje ponude. "Izuzetno smo zadovoljni interesovanjem koje smo dobili od strane kupaca, što pokazuje perspektivu ulaganja u nekretninu u sklopu našeg kompleksa. Evidentno je da Kolašin postaje sve privlačnija destinacija, a bilo koji od preostalih pet duplex apartmana predstavljaju sjajnu ponudu za sve one koji traže luksuzan i udoban boravak u planinskom raju našeg sjevernog kraja," izjavio je Marko Čanović, izvršni direktor BB Invest Group-a.

Za sve dodatne informacije o ponudi i cijenama duplex apartmana, možete nas kontaktirati putem e-maila na info@wolfcondominium.me ili telefonom na broj 067 999 888.

Portal Analitika