Gaming

I igra i masovni interaktivni događaj uživo

(VIDEO) Izašao prvi trejler za Silent Hill Ascension

Predstojeća video igra, Silent Hill: Ascension otkrivena je u novom trejleru, sa svježim pogledima na njenu nesrećnu glumačku ekipu i vojsku čudnih, uvrnutih čudovišta sa kojima će se suočiti, prenio je Polygon.

Portal AnalitikaIzvor

Jedinstvena je po tome što i nije igra, već ono što Genvid naziva MILE, ili masovni interaktivni događaj uživo

Razvijen od strane Genvid Technologies u saradnji sa Konamijem i Bad Robot Games, jedinstvena je po tome što i nije baš igra, već ono što Genvid naziva MILE, ili masovni interaktivni događaj uživo. 

Trejler ne prikazuje tačno kako ta vrsta interakcije izgleda, samo nudi kratak uvod u karaktere. Igrači, ili pretpostavljamo da će gledaoci, u ovom slučaju, moći da utiču na to kako se odigrava narativ u ovoj igri, dajući im kontrolu nad postupcima i sudbinama likova.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.