Kultura
  • Portal Analitika/
  • Kultura /
  • „Mjesto susreta, kreacije novih ideja i budućih projekata”: Centar za kulturu Cetinje umjesto nekadašnjeg Ateljea Dado

Na otvaranju izložba djela Marije Mrvaljević, najmlađe umjetnice iz prijestonice

„Mjesto susreta, kreacije novih ideja i budućih projekata”: Centar za kulturu Cetinje umjesto nekadašnjeg Ateljea Dado

Centar za kulturu Prijestonice Cetinje svečano će biti otvoren u srijedu, 20. septembra u 18 sati u prostoru nekadašnjeg Ateljea Dado na Dvorskom trgu.

Ilistracija Foto: Cetinjski list
Ilistracija
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopošteno iz Prijestonice, na svečanosti će biti otvorena izložba djela Marije Mrvaljević, najmlađe umjetnice sa Cetinja, koja se slikanjem bavi još od treće godine i radove će po prvi put predstaviti javnosti.

JU Centar za kulturu Prijestonice Cetinje osnovan je 22. decembra 2022. godine kao kulturna organizacija od javnog interesa koja će se baviti produkcijom, organizacijom i izvođenjem programa iz svih oblasti kulturno-umjetničkog stvaralištva, izdavačkom djelatnošću, organizacijom kulturno-umjetničkih manifestacija i festivala, kao i saradnjom sa drugim ustanovama kulture.

Iz Prijestonice pozivaju sugrađanke i sugrađane da uveličaju svečanost i da, kako kažu, Centar za kulturu iskoriste kao mjesto susreta, kreacije novih ideja i budućih projekata.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
g garo_neregistrovani
18.09.2023. 13:14

Mislim da djevojčici pravite medveđu uslugu proglašavajući je već čudom od slikarke.Znam dosta dece koja su ovako krenula ali tako mladi nijesu izdržali to breme odgovornosti i na kraju su imali problema zbog toga i napustili slikarstvo.Inače na Cetinju ima ozbiljnih umjetnika pa je ovo otvaranje trebalo iskoristiti da se prikažu njihova djela

1
2
Z Zoja_neregistrovani
18.09.2023. 15:49

@garo_neregistrovani Netacan komentar. Nikome ne moze da steti da ga pohvale. Samo zavidni tako pricaju.

1
1