In firme

Instagram dobija još više opcija za bolje objave i razgovore

Instagram je dobio nekoliko novih funkcija, a najnovija ažuriranja za servis će korisnicima omogućiti da na bolji i lakši način podijele svoje objave i učestvuju u razgovorima i dijeljenju poruka.

Instagram dobija još više opcija za bolje objave i razgovore Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

Instagram DM (Direct Messages) opcija sada dobija mogućnost da se na nove poruke odgovara dok pregledate sadržaj na servisu. To znači da korisnik neće morati da prekine proces pregledanja sadržaja, a aplikacija će omogućiti da se brzo odgovori sa mjesta gdje se trenutno nalazite.

Ukoliko ste naišli na nešto zanimljivo, što biste željeli da podijelite sa drugima, to možete učiniti brže pritiskom i dugim držanjem tastera "send". Ponudiće vam se lista sa "najbližim prijateljima" kojima možete da podijelite objavu, a sve to bez prekida pregleda sadržaja.

Novitet za Instagram su i "tihe poruke", tako što se prijateljima koje kontaktirate neće pojavljivati obavještenje. Ovo će biti od koristi ukoliko poruke i sadržaj drugima prosljeđujete kasno noću ili ako ne želite da ih na drugi način uznemiravate.

Prethodna funkcija već postoji na Messengeru, koji je pored Instagrama takođe u vlasništvu kompanije Meta. Još neke funkcije, koje Messenger već ima, a sada ih dobija i Instagram, jesu nova tema za lo-fi razgovore, kao i slanje anketa u grupnim razgovorima.

Instagram dobija i integraciju sa nekim od najpopularnijih servisa za striming muzike, kao što su Spotify, Apple Music i Amazon Music. Korisnici će direktno u razgovoru moći da preslušaju 30 sekundi pjesme.

Očekuje se da će sve navedene funkcije, koje stižu u Instagram, dodatno poboljšati komunikaciju između korisnika ove popularne platforme.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.