Abiznis
  • Portal Analitika/
  • Abiznis /
  • Info dan za aplikante na Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu "Budi svoja - pokreni biznis"

Info dan za aplikante na Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu "Budi svoja - pokreni biznis"

Sekretarijat za preduzetništvo i investicije Glavnog grada organizuje organizuje Info dan “Budi svoja- pokreni biznis ” za Javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu.

Info dan za aplikante na Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu "Budi svoja - pokreni biznis" Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

"Pozivamo sve žene koje planiraju da započnu biznis ili da razviju postojeći, a planiraju da se prijave na ovaj poziv da dođu kako bi dobile što više informacija u cilju lakšeg i uspješnijeg apliciranja", pozivaju iz Glavnog grada. 

Info dan će biti organizovan u utorak 03.10.2023. u zgradi Skupštine Glavnog grada (Njegoševa, 20) sa početkom u 12.00 sati.

Podsjećamo, drugi Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu u ovoj godini raspisan je 20. septembra, a zainteresovani se mogu prijaviti do 02. novembra.

Više informacija o konkursu možete naći na linku. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.