Gaming

Obustaviće i onlajn isporuku video igara

Donijeli odluku: Nintendo se povlači iz Rusije

Ruski kupci još uvijek mogu ponovo preuzeti prethodno kupljeni sadržaj, ali nova plaćanja i otvaranje novih profila nijesu mogući, kazali su iz Nintenda. 

Donijeli odluku: Nintendo se povlači iz Rusije Foto: Nintendo
Portal AnalitikaIzvor

Ova japanska kompanija je objavila da obustavlja prodaju igara u Rusiji putem svoje internet trgovine i gasi poslovanje u ovoj sveizolovanijoj zemlji. 

Ruski kupci će još neko vrijeme moći da kupuju onlajn. Nakon obustave isporuke i kao rezultat ekonomskih proračuna, evropski Nintendo odlučio je da ugasi poslovanje ruske filijale, navodi se u saopštenju.

"Podaci o plaćanju povezani sa Nintendo nalozima, poput podataka o kreditnoj kartici ili PayPal računu, izbrisani su iz bezbjednosnih razloga", kazali su iz te kompanije.
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.