EU web forum

Bečić: Andrijevica zaslužuje da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan opštine Andrijevica, predsjedniku opštine Željku Ćulafiću i predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću:

Bečić: Andrijevica zaslužuje da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja Crne Gore Foto: Skupstina Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

„Koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 17. jula, Dana opštine Andrijevica, sa iskrenom željom da u bliskoj budućnosti ovaj grad učinimo ljepšim i ugodnijim mjestom za život, po mjeri njegovih građanki i građana. Ovaj datum obilježavate u godini kada Crna Gora slavi 80 godina od Trinaestojulskog ustanka, u kojem su žitelji ovog kraja, dali svoj doprinos koji generacije pamte”, kazao je Bečić. 

Andrijevica, dodaje on, u potpunosti i bez izuzetka zaslužuje da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja naše države. 

“Stoga, cijenim da će lokalna uprava i pored svih izazova biti fokusirana na pripremu i realizaciju programa od značaja za izgradnju infrastrukture i valorizaciju prirodnih potencijala koji bi trebalo da podstaknu napredak, kako Andrijevice tako i cijelog sjevera. Takvim pristupom stvorićemo nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj sjevernog regiona, što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Komovima”, zaključio je Bečić. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Batica_Ba_neregistrovani
17.07.2021. 10:54

Jeste li otvorili za hodinu dana jedan pogon u Andrijevicu ajde nemorate vi nego ocistite fabriku i okrecite ofarbajte Soko Stark ima da vam se javi ne jedan no 10 investirora prazne floskule i price to ostavite kuci!

1
0