In firme

Akcijski popusti u Merkatoru radnim danima

3103merkatorhipermarketok
M
erkatorova akcija „Iz dana u dan“,namijenjena je potrošačima svih generacija i interesovanja. U Merkator hipermarketu svake sedmice od ponedjeljka do petka kupci imaju mogućnost da za sebe izaberu artikle na akciji, shodno temi dana, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Akcijski popusti u Merkatoru radnim danima
Portal AnalitikaIzvor

Ponedjeljak je rezervisan za  „Zdrav pravac“- Merkator tokom cijelog dana poklanja 10 odsto popusta na svježe cijeđene sokove, voćne salate i salate od povrća.

-Ovdje potrošači mogu naći svoj recept za dobro zdravlje, kupovinom cijeđenih sokova iz BIO i ECO programa, kao i i ukusnih salata od sjeckanog povrća: „Fit salata“ (šargarepa, radič i zelena salata) i „Trostruko uživanje“ (kupus, radič i zelena salata). „Slatki utorak“ je namijenjen svima koji vole da se slade, a 2. aprila od 17 do 20h sve ljubitelje slatkog ukusa očekuje popust od 10 odsto na Uniprom bombice i žerbo kocke. U srijedu 3. aprila je akcija „Po jutru se dan poznaje“. Za sve one koji vole da porane i doručkuju, od 8 do 11 sati ih očekuje 10 odsto popusta na jela iz pekare. Ove srijede na akciji su pica Mercator, priganice i kroasani sa šunkom i sirom Merkator- navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, četvrtak je dan za sve one koji nemaju vremena da spremaju ručak, ili pak nijesu vični kulinarstvu.

-Akcija „Ručak za ponijeti“ takođe donosi popust od 10 odsto u vrijeme od 13 do 16h. Akcija 4. aprila donosi popust na restovani krompir, popeke, pastrmku, salatu od cvekle i gulaš. Svakoga petka Merkator poklanja „Recept za vikend ručak“, koji će osim u hipermarketu biti i na Mercator Fejsbuk stranici.  Merkator hipermarket svake sedmice ima druge proizvode na akciji „Iz dana u dan“, kako bi zadovoljila želje i ukuse svih svojih potrošača- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika