Svijet

Zašto je Melanija Tramp napala profesorku svog sina: Trebalo bi da vas je sramota

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp ponovo se našla u žiži javnosti, ali ovoga puta ne zbog svog besprekornog modnog odabira.

Zašto je Melanija Tramp napala profesorku svog sina: Trebalo bi da vas je sramota
Story.rsIzvor

Naime, Melanija je nedavno napravila pometnju u medijima kada je opomenula profesorku sa Univerziteta Stanford Pamelu Karlan koja je tokom saslušanja u procesu opoziva Donalda Trampa napravila šalu na račun imena njihovog sina Barona.

Profesorka je tokom saslušanja istakla razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trampovog sina praveći šalu o razlici između predsjednika i kraljeva, prenosi Si-En-En.

– Predsednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može da ga proglasiti baronom – rekla je Karlan kojoj prva dana nije na ovo ostala dužna.

Melanija Tramp je Pameli poručila da bi trebalo da se stidi zbog takve izjave.

– Maloljetno dijete zaslužuje privatnost i treba da bude van politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg bijesa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korištenja djeteta – napisala je ljuta Melanija Tramp na Tviteru.

Nakon toga oglasila se i Karlan koja se izvinila i rekla da je pogriješila.

– Volela bih da se predsjednik izvini za stvari koje je radio i koje su pogrešne, ali ja žalim što sam to rekla – navela je Karlan.

Portal Analitika